Sanoma laajentaa oppimateriaalien kustantamista

12.12.2018 16:41Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Iddink on selkeä seuraava askel Sanoman Learning-liiketoiminnan kasvupolulla, sanoo Sanoman toimitusjohtaja Susan Duinhoven. Kuva: Sanoma.

Sanoma aikoo ostaa Iddink-konsernin, johtavan hollantilaisen oppimisratkaisujen ja -palvelujen toimittajan. Yhtiön liikevaihto oli 141 milj. euroa vuonna 2017 ja se toimii Alankomaissa, Belgiassa ja Espanjassa. Iddink tarjoaa vahvan perustan kasvulle näissä maissa, sanoo Sanoman toimitusjohtaja Susan Duinhoven.

Iddink toimii toisen asteen ja ammatillisen koulutuksen markkinoilla Alankomaissa, Belgiassa ja Espanjassa. Yhtiöllä on yhteensä noin 300 työntekijää, joista noin puolet työskentelee oppimisteknologioiden parissa.

Iddink tulee toimimaan erillisenä operatiivisena yhtiönä osana Sanoma Learningiä ja palvelee jatkossakin kaikkia markkinoillaan toimivia oppimateriaalien kustantajia ja sisällöntuottajia.

– Iddink on selkeä seuraava askel Sanoman Learning-liiketoiminnan kasvupolulla. Iddinkillä on läheiset, pitkäaikaiset suhteet asiakkaisiinsa ja se on menestynyt hyvin. Meillä on yhdessä selkeä visio, miten voimme tukea opettajia ja kouluja jokaisen lapsen osaamisen kehittämisessä parhaalla mahdollisella tavalla, sanoo Sanoman toimitusjohtaja Susan Duinhoven.

Kaupan toteutuminen edellyttää normaalien ehtojen täyttymistä, joihin kuuluu mm. kilpailuviranomaisten hyväksyntä ja Iddinkin yritysneuvoston konsultaatio.

Share: