Rullaetiketeissä paljon mahdollisuuksia

14.2.2018 19:16Uutiset » Tuotteet ja palvelut
OKI Pro1050 -etikettitulostin tulostaa viidellä värillä.

Pienikokoiset rullaetikettitulostimet avaavat uusia mahdollisuuksia etikettejä tulostaville yrityksille. Ne sopivat myös pienemmän painotalon palveluvalikoimaan uuden liiketoiminnan tuottajaksi.

Uusimpiin rullaetikettitulostimiin voi tutustua Sign, Print & Pack -messuilla maaliskuussa Kari Nevalainen Oy:n osastolla. Esillä on neljä etikettitulostinta ja niihin sopivia leikkureita. Etikettitulostaminen on yrityksen teemana messuilla.

– Rullaetikettitulostaminen tuo uutta, kannattavaa ja liikevaihtoa kasvattavaa liiketoimintaa kirjapainoalan yrityksille, sanoo tuotepäällikkö Vesa Olkkonen.

Memjet-tekniikka on mielenkiintoinen, epätavallisempi tekniikka mustesuihkutulostamisessa. Siinä tulostuspää pysyy paikallaan ja vain materiaali liikkuu. Uusi VIPColor VP9000 -etikettitulostin käyttää tätä tekniikkaa, ja sen tulostusnopeus on parhaimmillaan 18 metriä minuutissa korkealla 1600 x 1600 dpi:n resoluutiolla. Tulostin voi toimia itsenäisesti tai liitettynä VP9000-FS -etikettileikkuriin. Tällä leikkurilla pystytään leikkaamaan stanssityökalulla analogisesti tai digitaalisesti.

VIPColor VP9000 -etikettitulostin tulostaa jopa 18 metriä minuutissa korkealla resoluutiolla.

Kestäviä ammattitason etikettejä

Nähtävänä on myös OKI Pro1050 -etikettitulostin. OKI:n uusilla etikettitulostimilla voi Olkkosen mukaan tulostaa ammattitasoisia etikettejä nelivärisenä (Pro1040) tai viisivärisenä (Pro1050). Etiketit kestävät kulutusta, UV-säteilyä ja kosteutta, jopa veteen upottamista. Ne soveltuvat myös kemianteollisuuden etikettitulostukseen.

Osastolla on myös VIPColor VP700 ja Epson TM-C3500 -etikettitulostin. Leikkurivaihtoehtoja tulostimiin on nähtävillä kaikkiaan kolme. Niistä DuoBlade S on Olkkosen mukaan maailman nopein rullaetikettien veitsileikkuri. Leikkurilla pystytään myös laminoimaan, poistamaan roska sekä leikkaamaan pituussuuntaisesti, jolloin saadaan valmiit etikettirullat yhdellä ajolla.

Reino Lantto

Lue lisää Sign, Print & Pack -messuista ja rekisteröidy messuille osoitteessa sipp.fi.

Share: