Roland palkitsi urheiluvaatteiden tekijän

30.1.2019 11:19Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Brittiläisen Peak-yrityksen melontavaatteissa on voitettu olympialaisten kultamitaleja. Kuva: Roland DG.

Roland DG on palkinnut urheiluvaatteita tekevän brittiläisen Peak-yrityksen parhaana suurkuvatekniikan soveltajana 2018. Peak tekee melonnan harrastajille vaatteita ja välineitä.

Roland Hero Awards -kilpailussa punnitaan EMEA-alueen Rolandin tekniikan käyttäjien kertomuksia omista merkittävistä töistään. Kertomusten perusteella valitaan parhaat yritykset loppukilpailuun. Finaalissa oli 23 osanottajaa, joista kolmehenkinen raati valitsi parhaaksi Peakin. Pääkriteerit valinnassa ovat luovuus, innovointi, yrittäjyys ja inspiraatio.

Peak toimii Derbyshiressä lähellä maailman ensimmäistä modernia tekstiilitehdasta. Yrityksen perustaja Pete Astles perusti yrityksen kehittääkseen melonnan vaatteiden sopivuutta, värikkyyttä ja teknistä suorituskykyä. Nyt yritys myy globaalisti vaatteita, jotka tehdään Roland Texart -sublimaatiotulostimella. Näissä vaatteissa on voitettu olympialaisissa kultamitaleita.

Kilpailussa jaettiin myös erikoispalkinto, jonka sai italialainen Gemanco Design. Tämä yritys tuottaa räätälöityjä tapetteja, seinätarroja ja muita sisustustuotteita Rolandin tulostimilla, mm. Roland VersaUV LEJ-640 -laitteella.

Share: