Roland laajentaa online-koulutustaan

6.5.2020 08:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut

 

Mar

Kuva: Roland DG.

Markkinoiden hiljentyminen antaa aikaa kehittää omaa osaamista suurkuvan tuottamisessa. Suurkuvalaitteiden valmistaja Roland DG on laajentanut Roland Akatemian koulutustarjontaa, jonka avulla painaja voi parantaa taitojaan poikkeustilan aikana vaikkapa etätyössä.

– Koulutus on yksi niistä asioista, joita siirrämme odottamaan sitä, että on enemmän aikaa. Nyt kun useimmat tekevät kotona töitä, on täydellinen hetki parantaa tietämystä ja taitoja, sanoo Joe Wigzell, Roland DG Academyn johtaja.

Poikkeusajan vuoksi Akatemia on joutunut peruuttamaan kaikki kurssit ja workshopit Clevedenin päämajassa Englannissa sekä asiakkaiden luona. Niiden sijaan on lanseerattu joukko online-sessioita, jotka täydentävät on-demand webinaareja. Tulossa olevissa sessioissa on aiheina mm. ajansäästövinkit, bittikartat ja vektorit, personointi ja liiketoiminnan kehittäminen.

– Käsittelemme vähän kaikkia asioita sovellusneuvoista markkinointivinkkeihin. Meillä on myös hyviä suosituksia Netflixin sarjoista, joita kannattaa katsoa!, sanoo Wigzell.

Tarkempaa tietoa löytyy Roland DG:n verkkosivuilta.

Share: