Robotti helpottaa etikettien kiinnittämistä

4.2.2020 08:11Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Etikettien kiinnitykseen voi käyttää robotteja ihmistyövoiman sijaan. Kuva: Universal Robots.

Kari Nevalaisella on Suomen laajin valikoima värietikettitulostimia, ja yritys aikoo esitellä Sign, Print & Pack -messuilla muun muassa OKI:n värietikettitulostimia ja tanskalaisen Universal Robotsin etikettirobotiikkaa. Robotti voi siirtää etiketin tulostimesta tuotteeseen, jolloin mekaaninen työvoimaa vaatinut työvaihe jää pois. Robotiikalla saadaan aikaan merkittäviä kustannussäästöjä.

Robotiikka on yksi kärkiasioista, joista yritys haluaa kertoa asiakkaille. Esimerkiksi viisi miljoonaa etikettiä vuodessa tulostava leipomo voi saada robotiikan avulla suuria säästöjä.

– Kari Nevalainen Oy on tuotemerkintäalan ammattilainen ja laitteemme liittyvät vahvasti pakkaamiseen. Olemme OKI:n premium-partneri, joten meillä on esillä heidän uusin värietikettitulostin, kertoo tuotepäällikkö Vesa Olkkonen.

Olkkosen mukaan on todella hyvä, että Sign, Print & Pack järjestetään samaan aikaan samassa hallikokonaisuudessa kuin Pactec, joka on Suomen vanhin pakkaustapahtuma. Edellisistä messuista jäi hyviä kokemuksia.

– Olimme mukana messuilla kaksi vuotta sitten ja kokemukset olivat hyviä. Kävijät olivat laadukkaita ja niitä oli riittävästi.

Nyt Olkkonen odottaa messuilta hyvää tulosta.

– Kuten ammattilaismessuilla aina, kävijämäärä ei ole oleellinen, vaan laatu. Odotamme laadukkaita kävijöitä sekä tietysti tarjouspyyntöjä. Haluamme myös tuoda yritystä laajemmin tutuksi graafisella toimialalla.

Graafisen viestinnän Sign, Print & Pack -ammattimessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa. 11.–12.3.2020. Lisätietoja www.sipp.fi

Share: