Ricohin tuotantoympäristölle värienhallintasertifikaatti

23.12.2016 07:22Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Ricoh ProVC60000 -mustesuihkutuotantotulostin oli toinen testatuista painokoneista.
Ricoh ProVC60000 -mustesuihkutuotantotulostin oli toinen testatuista painokoneista.

Ricohin Ison-Britannian Telfordissa sijaitsevalle Customer Experience Centrelle on myönnetty BPIF ISO 12647-2 -sertifiointiohjelman mukainen värien laadunhallintasertifikaatti. Keskuksessa tehdään painotöitä sekä mustesuihkulla että toonerilla.

Sertifiointitestauksessa Ricohin tuotevalikoimaa edustivat jatkuvasyöttöinen Ricoh ProVC60000 -mustesuihkutuotantotulostin sekä Ricoh Pro C7100SX -arkkiväripainokone. Kaikki testiarkit täyttivät sertifioinnin toleranssivaatimukset.

CEC-keskus toimii keskeisenä koulutus- ja markkinointiresurssina ja toisaalta tuotantoympäristönä, jossa valmistetaan tulostus- ja painonäytteitä yrityksille ja muille toimijoille ympäri Euroopan.

Britannian painoalan liiton BPIF:n kehittämä BPIF ISO12647-2 on ainoa Britannian kansallisen akkreditointielimen UKAS:n akkreditoima värien laadunhallinnan sertifiointiohjelma. Sertifikaatti on myönnetty Britanniassa vain yhdeksälle yritykselle, joista Ricoh on ainoa digitaalisten tulostus- ja painoratkaisujen valmistaja.

– Sertifiointi on lisäperuste, jonka nojalla voimme vakuuttaa painotaloja siirtymään offsetpainosta digitaalitulostukseen pienerätuotannossa. Lisäksi sertifiointi kertoo Ricohin värienhallintatekniikasta sekä -osaamisesta. Toisaalta se osoittaa, että yrityksen koneet sopivat ympäristöihin, joissa käytetään ISO-standardin mukaista värien laadunhallintaa, sanoo Graham Moore, Business Development Director, Production Printing Business Group, Ricoh Europe.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: