Ricohin sovellus kertoo tulostustilanteen kellon ympäri

24.11.2016 10:06Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kuva: rtf123.com.
Kuva: rtf123.com.

Ricoh on julkaissut TotalFlow Supervisor -mobiilisovelluksen mahdollistaakseen tulostuspalvelujen tarjoajille digitulostuksen minuutintarkan tilaraportoinnin laitteen merkistä ja mallista riippumatta.

Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi iOS- ja Android-laitteisiin Apple Storesta tai Google Play -kaupasta. Sovelluksen avulla voi seurata kaikkia digitulostimia yhden käyttöliittymän kautta. Siinä näkyy laitteen musteen ja paperin määrä, jotta niitä ehditään lisätä ajoissa ennen tulostuksen keskeytymistä. Näytöstä näkyy myös, onko työ käynnissä tai valmis, sekä mahdolliset virhesanomat.

– TotalFlow Supervisor -sovelluksen avulla voi seurata kaikkien käytössä olevien digitulostinten tilaa yhden käyttöliittymän kautta missä ja milloin tahansa. Teemme yhä liikkuvampaa työtä mobiiliyhteyksien kautta, joten tulostimia pitää voida seurata muualtakin kuin tuotantotiloista. Sovellus on tulostimen merkkivaloja informatiivisempi seurantatyökalu, jota voi käyttää etänä, kertoo Ricoh Europen tuotantotulostuksen varatoimitusjohtaja Benoit Chatelard.

Sovelluksen avulla voi seurata mitä tahansa digitulostinta desktop-printteristä jatkuvasyöttöisiin painokoneisiin, myös muiden valmistajien kuin Ricohin järjestelmiä. Sovellusta voi käyttää toistaiseksi englanniksi ja jatkossa ranskan, italian, saksan, espanjan ja hollannin kielellä.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: