Ricoh tehostaa tuotantotulostamista

18.11.2016 08:27Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Ricohin C7100X-sarjan laitteisiin saa nyt kolme lisäväriä.
Ricohin C7100X-sarjan laitteisiin saa nyt kolme lisäväriä.

Ricoh on julkaissut useita ohjelmisto- ja laiteuutuuksia, joilla helpotetaan ja tehostetaan tuotantotulostamista. Pro C7100X -sarjan laitteisiin on tullut uusi lisäväri keltainen neon.

Ricoh on julkistanut kuusi uutta TotalFlow-ohjelmistopakettia, joista painopalvelujen tarjoavat voivat valita toimintaansa parhaiten sopivan ratkaisun työnkulkuun. Uudet TotalFlow-ratkaisut ovat: Marketing Suite, CCM Suite, Publishing Suite, CRD Suite, Colour Suite ja O2D Suite. Cloud Suite julkaistiin jo Drupassa.

Ricoh on myös lanseerannut TotalFlow Supervisor -mobiilisovelluksen. Sen avulla eurooppalaiset painopalvelujen tarjoavat voivat toteuttaa digitaalisten painokoneiden reaaliaikaisen tilanneseurannan. Sovellus on laiteriippumaton.

Laitteissa Ricoh on tuonut markkinoille optiona Neon Yellow -toonerivärin. Se toimii Ricoh Pro C7100X -sarjan laitteiden viidennessä väriyksikössä. CMYK-värien lisäksi laitteissa voidaan nyt käyttää neonia, valkoista ja kirkasta lakkaa. Neonväri voidaan ottaa käyttöön uusissa ja markkinoilla jo olevissa laitteissa.

Ricoh on myös laajentanut suositeltavien viimeistelyratkaisujen valikoimaansa. Siihen ovat päässeet mukaan Duplo DBM 350 ja Duplo DBM 600 -vihkolinjat.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: