Ricoh lanseeraa uuden tulostamispalvelun

19.5.2017 08:11Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kuva: Ricoh.

Ricoh on lanseerannut Ricoh Click & Post -palvelun. Kyseessä on uusi työnkulkua edistävä sovellus, joka helpottaa yritysasiakkaiden toimintaa ja siirtymistä digitaaliseen työympäristöön. Palvelu tehostaa tulostamista ja postitusta.

Palvelu automatisoi yksittäiset lähetykset, kuten kirjeet. Se yksinkertaistaa tiedotteen mukaan perinteisen postituksen työnkulkua ja hyödyttää kaikkia satunnaisesti viestiviä yrityksiä, joilla ei ole käytössään valmista prosessia tai seurantajärjestelmää.  Yksittäisten lähetysten luonti vie aikaa, aiheuttaa kustannuksia ja saattaa rikkoa yrityksen brändi- ja hallintokäytäntöjä.

Ricoh Click & Post tehostaa yrityksen toimintaa, koska sen avulla voi lähettää laadukkaita kirjallisia viestejä edullisesti omalta työpisteeltä.  Sovellus toimii verkkoportaalissa, jonne on tallennettu yrityksen brändin ja yhtenäisen viestinnän mukaisia valmiita kirjepohjia. Palvelua isännöidään Ricohin suojatulla pilvipalvelimella, josta voi valita useita tulostuspaikkoja ja lähettää työn tuotantoyksikköön tulostettavaksi ja postitettavaksi.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: