Ricoh laajentaa IT-palveluitaan yritysostolla

17.3.2021 09:03Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Ricoh tarjoaa Euroopassa etätyön tekijöille GelJet-tulostimia kotiin toimitettuna tarvikkeineen. Kuva: Ricoh.

Ricoh vahvistaa asemaansa IT-palveluiden tarjoajana ostamalla hollantilaisen Avantage IT -yhtiön. Avantage on IT-palveluyritys, joka tukee asiakkaita toimistoautomaatio- ja IT-infrastruktuurilla sekä pilvipalveluilla tuottavuuden parantamiseksi. Ricoh panostaa myös lisää printtiin liittyviin palveluihin ja laitteisiin.

Yrityskauppa tarjoaa tiedotteen mukaan Ricohin asiakkaille entistäkin laajemmat IT-palvelut, konsultoinnin, kattavan Microsoft-osaamisen ja tuki- sekä etähallintapalvelut.

Ricoh on viime vuosina vahvistanut IT-palveluitaan useilla digitaalisten palveluiden yritysostoilla. Yritys on investoinut jatkuvasti myös printtiin liittyvien palveluiden ja laitteiden kehittämiseen. Printti on Ricohin tiedotteen mukaan yrityksen digitaalisten palveluiden kehittämisstrategian ytimessä.

Ricoh nostaa printtipanostuksista esiin B2-mustesuihkupainokoneen, GelJet-laitteet etätyön tekijöille ja yhteistyön Zebran kanssa. Toimistolaitteissa investoidaan älykkäisiin A3-formaatin laitteisiin ja laajennetaan A4-tulostimien tarjontaa.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Katso yrityksen Docus estradisivu
Share: