Ricoh esittelee metallisävyjä Labelexpossa

14.9.2017 08:15Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Ricoh esittelee metallivärien painamista Labelexpossa.

Ricoh esittelee Labelexpossa, kuinka digipainokoneella voi tuottaa erikoisefektejä moniin suosittuihin tuotteisiin. Näitä ovat mm. tarrat, onnittelukortit, esitteet, kirjojen kannet, pakkaukset ja lahjakortit.

Ricoh on paperi- ja kalvopinnoitteisiin erikoistuneen MDV Groupin kumppanina esittelemässä arkkisyöttöisen Ricoh Pro C7100X -digipainolaitteen viidennen väriyksikön ominaisuuksia. Esimerkkeinä on tarroja hopea- ja kultatehosteilla ja upouusi Neon Pink -muste sekä niiden käyttö monella, myös synteettisellä materiaalilla.

– Kyky tuottaa taatusti laadukkaita metallitehosteita antaa tulostuspalveluille mahdollisuuden laajentaa tuotantoa ja tarjota entistä paremman valikoiman kiinnostusta herättäviä luovia ratkaisuja, sanoo Ricoh Europen kaupallisen ja teollisen tulostuksen innovaatio- ja ratkaisujohtaja Erwin Busselot.

Näytteillä on myös Ricohin leveällä Pro L4100 -lateksitulostimella tuotettuja kyltti- ja näyttömateriaaleja. Niitä ovat muun muassa tarrat ja matto- sekä asvalttigrafiikat ulkotiloihin. Lisäksi Ricoh esittelee kattavan valikoiman pinnoitettuja lämpöpapereilta, joita voi käyttää täydennettävien tietojen tulostukseen. Ne sopivat elintarviketeollisuuden pakkauskäyttöön, laskuihin, tiliotteisiin ja hintalappuihin sekä pysäköinti-, esitys- ja liikennelippuihin.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: