Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

RFID-paperilla lisäarvoa painotuotteisiin

13.8.2021 09:54Uutiset » Tuotteet ja palvelut
RFID Paper -tuote soveltuu suoraan painotuotteiden tekemiseen. Kuva: Sappi.

Uusi painetun elektroniikan sovellus mahdollistaa lisäarvopalveluiden liittämisen painotuotteisiin entistä kustannustehokkaammin. ISBC-yrityksen kehittämä painopaperille integroitu RFID-piiri soveltuu tiedotteen mukaan esimerkiksi passeihin, kulkukortteihin, henkilökortteihin ja tuotesuojaukseen.

ISBC:n RFID Paper -tuotteessa käytetään Sappin Swiss Matt -paperia. Paperin pinta pysyy RFID-piirin yhdistämisen jälkeenkin tasaisena ja sileänä. Tällä paperilla voidaan korvata muovikortteja, joihin on integroitu elektroniikkaa. Arkkipaperia voidaan painaa monilla erilaisilla painotekniikoilla ja koneilla. Ratkaisu on edullinen ja ympäristöä säästävä.

ISBC tarjoaa tekniikkaa ja koulutusta, jonka avulla asiakas voi siirtää halutun tiedon RFID-piirille. Mahdollisia käyttökohteita RFID-paperille ovat esimerkiksi matkaliput, kulkukortit, prepaid-kortit ja lahjakortit, käyntikortit, sertifikaatit ja todistukset.

ISBC:llä on 19 vuoden kokemus RFID-tuotteiden kehittämisestä. Yrityksen tuotteita käyttää jo yli 50 miljoonaa ihmistä. Yrityksen pääkonttori on Singaporessa, ja RFID-paperia valmistaa tuotantolaitos Moskovassa.

RFID-paperia on käytetty monenlaisissa painotuotteissa. Kuva: Sappi.
Share: