Rekkojen pressuista mainospaikkoja

13.2.2020 10:15Uutiset » Tuotteet ja palvelut
SignFlex-pressutarrat kestävät jopa 5 vuotta säitä ja kulumista. Kuva: Avery Dennison.

Ajoneuvojen suojapeitteet eivät ole niitä helpoimpia kohteita mainostamiselle. Seri-Deco tarjoaa nyt tähän ratkaisua, jonka avulla liikkuvat mainospinnat saadaan hyödynnettyä. Avery Dennison SignFlex on tiedotteen mukaan ainutlaatuinen merkintäteippi PVC-pohjaisten pressujen merkintöihin ja mainosteippauksiin.

Merkinnät rekka-autojen tai perävaunujen pressuihin ja kuorma-autojen suojapeitteisiin voidaan toteuttaa uudella leikattavalla pressutarralla, josta on saatavilla 6 väriä. Valkoiselle pressutarralle voidaan myös tulostaa, mikä antaa rajattomat mahdollisuudet brändäykseen, mainontaan ja erilaisten merkintöjen toteuttamiseen. Valkoinen on tulostettavissa ekoliuotin, liuotin, UV- ja latex-tulostimilla.

Tulostetun teipin päälle soveltuu SignFlex DOL -suojalaminaatti.

Uusi parannettu SignFlex-sarja on joustava ja se kiinnittyy PVC-pressuihin voimakkaasti, mikä takaa merkintöjen pysymisen pressussa (vaikka pressua avataan useita kertoja päivässä). Pressutarra kestää vaihtuvia sääolosuhteita ja lämpötiloja. Tarrassa on erinomaiset leikkaus- ja perkausominaisuudet.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: