Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Raflatacilta uusi linerless-etikettimateriaali

23.11.2022 15:27Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Raflatac on laajentanut lämpöherkkien DT Opticut Linerless -etikettimateriaalien valikoimaansa. Kuva: UPM Raflatac.

UPM Raflatac on laajentanut lämpöherkkien DT Opticut Linerless -etikettimateriaalien valikoimaansa. Uudet materiaalit on räätälöity eri sovelluksille kuten tarjoilu, punnitus, kuljetus ja varastointi sekä teollinen ruokapakkaaminen. Materiaalit ovat entistä ympäristöystävällisempiä.

– Laajensimme Opticut Linerless -valikoimaamme, jotta brändit voivat maksimoida tehokkuuden ja löytää ratkaisun jokaiselle erilaiselle pakkaustyypille. Näiden materiaalien tarttumisominaisuudet on suunniteltu eri sovellusympäristöihin, kertoo Brinder Gill, Director, Paper Laminates, UPM Raflatac Americas.

Taustapaperittomat DT Linerless -etiketit ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto. Etikettien pituutta voidaan säätää etiketöinnissä, mikä säästää materiaalia. Rullien vaihtoa tarvitaan vähemmän. Rullien pituuden kaksinkertaistuminen vähentää varastointi- ja kuljetuskustannuksia. Taustapaperia ei ole, joten jätettä ei synny siitä. Materiaalien hiilijalanjälki on selvitetty ja ne ovat hiilineutraaleja tuotteita.

Etiketöintiin uutta tekniikkaa

Raflatac on myös kehittämässä linerless-etikettien kiinnittämisratkaisuja Logopak-yrityksen kanssa. Yhteistyössä on tarkoitus tarjota asiakkaille ensimmäinen vankka etikettien kiinnityslaitteisto. Erityisesti on tarkoitus parantaa sekundääripakkausten automaattista etiketöintiä.

Tiedotteen mukaan Logopakin linerless-etiketöintitekniikka sopii erinomaisesti yhteen Raflatacin Opticut-etikettimateriaalien kanssa. Esimerkiksi Logopakin täysin automaattinen Logomatic 410 -järjestelmä huolehtii etikettien kiinnittämisestä pakkauksiin joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Array
Share: