Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Raakateippi voitti Spandexin yliteippauskilpailun

20.12.2022 08:52Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Spandexin ja 3M:n WrapStars 2022 -teippauskilpailun voitti Raakateipin tekemä pakettiauton teippaus. Toiseksi tuli Santala Printin toteuttama kuorma-auton teippaus. Kuvat: Spandex.

Spandex ja 3M järjestivät yhteistyössä WrapStars 2022 -teippauskilpailun tänä syksynä. Kilpailun voitti Raakateippi Oy, joka suunnitteli, tulosti ja toteutti Crafter-pakettiauton säväyttävän yliteippauksen. Raakateippi on Laihialla toimiva, mainosteippauksia tekevä yritys.

Auton väri vaihtui valkoisesta upeisiin metallinhohtoisiin grafiikoihin, jotka on tulostettu HP Latex 365 -suurkuvatulostimella 3M IJ180mC-120 Metallic Gloss kalvolle.

Toinen palkinto meni Santala Print Oy:lle tuomariston mukaan upeasta ja loppuun asti viimeistellystä teippauksesta. Nupin teippaus ei ole helppo projekti. Suunnittelu ja toteutus on tehty ammattitaidolla, ja lopputulos on todella tyylikäs. Myös tässä Kuljetus T. Välimäen Scaniassa on teippinä käytetty samaa 3M:n yliteippauskalvoa, joka antaa pinnalle hienon metallihohdon tulostettunakin.

Kolmannen palkinnon voittaja on Grano Lahti. Tämän Pole-maastopyörän yliteippauksessa on tuomariston mukaan käytetty paljon luovuutta teippauksen suunnittelussa, koska teippauksen haluttiin näyttävän siltä, että pyörä olisi ollut yöt päivät ajossa jo useita vuosia. Pyörän rungon muodonmuutos toteutettiin PVC-vapaalla 3M LX480 Envision Print Wrap -tulostuskalvolla, jonka suojana on 3M 8550 laminaatti.

Share: