Quadient messuille efektikärjellä

25.2.2020 15:04Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Matti Suntion mukaan efektien tekeminen painotuotteisiin on entistä yksinkertaisempaa. Kuva: Print&Media.

Quadient lähtee Sign, Print & Pack -messuille efektit kärjessä. Yritys haluaa tuoda esille efektien maailmaa ja näyttää, kuinka yksinkertaista on tänä päivänä tehdä erilaisia efektejä, kuten 3D-foliointia ja kohdelakkaa erilaisiin painotuotteisiin.

Neopost Finland Oy on nyt Quadient Finland Oy – postituksen ja paperinviimeistelylaitteiden sekä ohjelmistojen asiantuntija. Sign, Print & Pack -messuilla yritys aikoo esitellä kuinka helposti digipainokoneiden ja Duplon monitoimiviimeistelijöiden tuotanto saadaan yhdistettyä ja automatisoitua esimerkiksi EFI Fiery JobFlow -ohjelmiston avulla.

Business Line Manager Matti Suntio kutsuu messuvieraat rohkeasti tutustumaan Quadientiin ja uusiin efekteihin, jotka ovat nyt mahdollisia, kun yhdistetään kohdelakkaus ja 3d-foliointi.

– Panostamme messuihin tänä vuonna isommalla osastolla kuin aiemmin, yli 80 neliön ständillä. Haluamme tuoda esille efektien maailmaa eli kuinka yksinkertaista on tänä päivänä tehdä erilaisia efektejä, kuten 3D-foliointia ja kohdelakkaa erilaisiin painotuotteisiin, listaa Suntio.

Esillä on myös uusi tasoleikkuri Duplolta, jonka avulla demotaan, miten erilaisia materiaaleja voi muotoilla sekä yhdistää niihin efektejä.

Messut ovat tärkeä juttu Quadientille. Ne ovat Suntion mukaan iso markkinointiponnistus ja suurin graafisen alan tapahtuma tänä vuonna Suomessa. Yritykselle suuri juttu on myös nimenmuutos ja tämä näyttely on hyvä mahdollisuus tuoda uutta nimeä esille.

Graafisen viestinnän Sign, Print & Pack -ammattimessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa. 11.–12.3.2020. Lisätietoja www.sipp.fi

Share: