Quadient Finland laajentaa tuotevalikoimaansa

20.3.2020 08:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Jakelusopimuksen tekivät Quadient Finlandin toimitusjohtaja Pasi Tiainen (vasemmalla) ja Tecnaun Thomas Oloffson, Tecnau Area Manager Nordics & Asia Pacific. Kuva: Tecnau.

Quadient Finland Oy laajentaa tuotevalikoimaansa Tecnaun viimeistelylaitteilla. Yritykset ovat tehneet Suomea koskevan jakelusopimuksen. Tecnaulla on laaja valikoima laitteita, jotka soveltuvat sekä jatkuvasyötteiseen että arkeilta tapahtuvaan digitaaliseen painamiseen.

– Meillä on kattava valikoima laitteita sekä digitaalisen että offsettuotannon viimeistelyyn. Meillä on myös maan kattava huoltoverkosto ja vahva myyntiorganisaatio teknisine asiantuntijoineen. Tecnaun laitteet auttavat meitä tarjoamaan asiakkaille uusia sovelluksia kustannustehokkaalla ja innovatiivisella tavalla, sanoo Quadient Finlandin toimitusjohtaja Pasi Tiainen.

Quadient Finlandin pääedustus on ollut Duplo. Sign, Print & Pack -messuilla Tecnaun laitteet eivät vielä olleet esillä, sillä sopimus tehtiin messujen jälkeen. Messuilla yritys esitteli mm. sitä, kuinka helposti digipainokoneiden ja Duplon monitoimiviimeistelijöiden tuotanto saadaan yhdistettyä ja automatisoitua esimerkiksi EFI Fiery JobFlow -ohjelmiston avulla.

Duplon jälkikäsittelylaitteiden avulla voidaan tehdä entistä yksinkertaisemmin erilaisia efektejä, kuten 3D-foliointia ja kohdelakkaa erilaisiin painotuotteisiin. Efektit kiinnostivat messuilla asiakkaita, kertoo Business Line Manager Matti Suntio.

– Myös muotoonleikkaus oli huomion kohteena. Meillä oli esillä Intec:in uusi tasoleikkuri ja kevään aikana leikkurivalikoima kasvaa huomattavasti, Suntio kertoo.

Quadient panosti messuihin isolla ja näkyvällä osastolla. Yritykselle suuri juttu on nimenmuutos Neopostista Quadientiksi ja tämä näyttely oli hyvä mahdollisuus tuoda uutta nimeä esille.

Share: