Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

PunaMustalle tuotetiedon ratkaisuyritys RockOn

31.8.2022 13:27Uutiset » Tuotteet ja palvelut

PunaMusta Media on ostanut digitaalisiin, erityisesti tuotetiedon hallinnan ratkaisuihin erikoistuneen RockOn Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa vahvistaa tiedotteen mukaan konsernin näkyvyys- ja painoliiketoimintaa eli PunaMustaa.

RockOn tarjoaa asiakkailleen myyntiä ja markkinointia tukevan tuotetiedon keskitetyn hallintajärjestelmän, PIM-järjestelmän, jolla kaikki tuotetiedot kerätään yhteen paikkaan. Lisäksi yhtiö tarjoaa ratkaisuja esimerkiksi mobiilisovellusten ja verkkokauppojen kehittämiseen sekä erilaisiin integraatioihin. Yhtiön asiakkaita ovat muun muassa Berner, Harvia, Kamux ja Valio.

RockOn Oy:n liikevaihto oli 1,6 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä 15 vuonna 2021. Kauppahinta oli 3 miljoonaa euroa.

– Vajaa vuosi sitten ostettu Gredi, yhdessä PunaMusta Digitalin kanssa, teki meistä Suomen johtavan digitaalisen aineiston- ja brändinhallinnan palveluntarjoajan. Nyt RockOn täydentää kokoonpanon tuoden tuotetiedon mukaan kokonaisuuteen. Palvelukokonaisuus on kattavuudessaan ainutlaatuinen, sanoo PunaMustan toimitusjohtaja Jari Avellan.

Avellanin mukaan PunaMustan digitaalinen palvelutarjonta kattaa nyt tuotetiedon sekä aineiston- ja brändinhallinnan palvelujen lisäksi esimerkiksi mobiili-, verkkopalvelu- ja verkkokaupparatkaisut sekä erilaiset analytiikka- ja integraatiopalvelut, jotka tuovat läpinäkyvyyden markkinoinnin toimivuuteen.

Array
Share: