PunaMusta vahvistaa suunnittelupalvelujaan

5.8.2020 09:43Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Lehtien ja julkaisujen taittoon ja suunnitteluun erikoistunut Faktor Oy on vuoden alusta lähtien ollut osa PunaMusta Media -konsernia. Kuva: PunaMusta.

PunaMusta laajentaa markkinointipalvelujen tarjontaansa. Lehtien ja julkaisujen taittoon ja suunnitteluun erikoistunut Faktor Oy on vuoden alusta lähtien ollut osa PunaMusta Media -konsernia, ja toimii nyt PunaMustan Sisältö- ja suunnittelupalvelut yksikkönä.

Faktor Oy:n aiemmin tarjoamat palvelut säilyvät ennallaan, ja yrityksen fuusioituminen PunaMustaan vahvistaa palvelutarjontaa entisestään.

PunaMustan Sisältö- ja suunnittelupalvelut tarjoaa tiedotteen mukaan yrityksen viestille vaikuttavan visuaalisen ilmeen ja vahvaa kokemusta asiakas- ja harrastelehtien taittotyöstä, kuvankäsittelystä sekä graafisesta suunnittelusta. PunaMusta tarjoaa myös yritysnäkyvyyden monipuoliset ratkaisut ilmoitustuotannosta digitaalisiin verkkosivusisältöihin ja brändinrakennuksesta toimivaan pakkaussuunnitteluun.

PunaMusta tuotteita ovat markkinoinnin digiportaalit ja erilaiset painotuotteet aikakaus- ja sanomalehtipainamisesta digiprinttiin, suurkuviin ja mainospainotuotteisiin. Painotuotteita ovat mm. erilaiset asiakaslehdet, esitteet, käyntikortit, myynnin materiaalit sekä messu- ja myymäläsomisteet.

Share: