PunaMusta toteuttaa Tampereen Ratikan mainontaa

26.2.2020 10:40Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Havainnekuva Tampereen Ratikasta Tuulensuussa. Kuva: Tampereen kaupunki / Sitowise Oy.

Tampereen Raitiotie Oy on valinnut PunaMusta Oy:n vastaamaan Tampereen Ratikan sisä- ja ulkomainonnan suunnittelusta, toteutuksesta, ylläpidosta ja kehittämisestä. Ratikan mainostilan myynti alkaa kevään 2020 aikana. Ensimmäiset mainokset Ratikoissa nähdään, kun kaupallinen koeliikennöinti aloitetaan 1.4.2021.

Tampereen Raitiotie Oy:n ja PunaMusta Oy:n solmiman sopimuskauden mitta on viisi vuotta. Sopimusta on mahdollista jatkaa vielä kaksi vuotta sen jälkeen. Myytäväksi tulevat raitiovaunujen sisätiloissa olevat digipinnat sekä kolmen vaunun ulkopinnat kokoteippauksina.

– Tampereen Ratikka kiinnostaa useita toimijoita mainospintana ja olemme saaneet jo kehitysvaiheessa siitä kyselyitä. Olemme iloisia päästessämme aloittamaan PunaMustan kanssa yhteistyön asian tiimoilta ja voidessamme tarjota halukkaille mahdollisuutta näkyä Ratikan matkassa, Tampereen Raitiotie Oy:n toimitusjohtaja Pekka Sirviö selostaa.

PunaMusta on Sirviön mukaan sitoutunut pienentämään hiilijalanjälkeään ja tukee näin myös kaupungin tavoitetta olla hiilineutraali vuonna 2030.

– Mediamyynti on osa PunaMusta Median strategian mukaista toimintaa, jossa vastaamme perinteisen painamisen laskuhaasteisiin tavoittelemalla uusia markkina-alueita liiketoimintaamme laajentamalla. Tampereen raitiotiehanke antaa tähän hyvän mahdollisuuden ja olemme innostuneina valmiit ottamaan haasteen vastaan sekä olemaan mukana Tampereen kaupunkikuvan kehittämisessä, kertoo PunaMusta Oy:n asiakkuusjohtaja Timo Peltoniemi.

Share: