Promootiotuotetehdas esittelee esinetulostusta

12.12.2017 10:15Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Mimakin osasto PSI-messuilla on minituotetehdas. Kuva: Mimaki.

Mimaki esittelee promootiotuotteiden painatusratkaisuja kokonaisen tehtaana toimivan messuosaston voimin alan PSI 2018 -messuilla Düsseldorfissa 9.–11. tammikuuta.

Mimaki kertoo esittelevänsä messuilla alan laajimpiin kuuluvan valikoiman digitaalisia ratkaisuja promootiotuotteiden painamiseen. Mukana on myös 3D-tekniikalla tuotettuja esimerkkituotteita.

Yrityksen 104 neliön messuosastosta on tehty minituotetehdas, joko simuloi realistisesti promootiotuotteiden laajaa tuotantoa vuorokauden ympäri.

– Messukävijät tulevat löytämään tehokkaita ratkaisuja esimerkiksi saumattomaan 360 asteen tulostamiseen sylinterin muotoisiin esineisiin Mimakin Kebab-tekniikalla. Esillä on myös puhelimien kuorien koristelutekniikkaa ja painamista joustavilla väreille materiaaleille jotka taipuvat tai joustavat, kertoo Mimaki Europen myyntijohtaja Ronald van den Broek.

Esimerkkejä digitaalisesti painetuista promootiotuotteista. Kuva: Mimaki.

Mimakin mukaan digitaalinen painaminen mullistaa promootiotuotteiden tuotantoa. Sen avulla voidaan tuottaa nopeasti, edullisesti ja ympäristöystävällisesti uniikkeja, korkeatasoisia tuotteita, jotka erottuvat markkinoilla.

Share: