Printworks hankki Canonin ison digikoneen

19.4.2016 08:53Uutiset » Tuotteet ja palvelut
 Katri Paavilainen sanoo painotalon investoineen laatuun ja nopeuteen.

Yhteyspäällikkö Katri Paavilainen sanoo painotalon investoineen laatuun ja nopeuteen.

Turkulainen painotalo Printworks on hankkinut pohjoismaiden ensimmäisen Canon imagePRESS C10000VP -väripainojärjestelmän. Canonin lippulaivamalli tuottaa painotalon mukaan entistä parempaa laatua, on toimintavarma ja lyhentää painotuotteiden toimitusaikaa asiakkaille.

Printworks on erikoistunut digitaaliseen painamiseen ja suurkuvatulostamiseen. Printworks on kokonaan yksityinen ja suomalaisomisteinen yritys. Yhtiö on panostanut digipainamiseen jo vuodesta 2003 alkaen. Printworks hankki viime vuonna myös Fogra laatusertifikaatin digipainokoneelleen.

– Uudella tuotantolaitteella pystymme tuottamaan painotuotteita juuri tarvittavan määrän, nopeasti ja parhaalla mahdollisella laadulla kattavalla materiaalivalikoimalla asiakkaillemme, ja samalla voimme oikaista asiakkaidemme käsityksiä perinteisen offsetpainamisen ja digipainamisen välillä, kertoo yhteyspäällikkö Katri Paavilainen.

Paavilaisen mukaan investoinnin taustalla ovat uusi teknologia ja painotuotantoon vaikuttava digitalisaation tuoma muutos. Myös uuden teknologian tarjoama muuttuvan tiedon käsittely ja personointi olivat hänen mukaansa investointipäätökseen vaikuttavia tekijöitä.

Share: