Print&Media-lehti nyt digitaalisena versiona

18.9.2015 21:50Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Kaikki Print&Media-lehden numerot alkaen vuodesta 2011 ovat nyt ostettavissa digitaalisina irtonumeroina. Lehtiluukku-palvelun kanssa toteutetut digitaaliset näköisversiolehdet ovat luettavissa kaikilta päätelaitteilta, mukaan lukien älypuhelimet, tabletit ja pöytätietokoneet. Uusin ostettava numero on tällä viikolla ilmestynyt syyskuun numero 5/2015. Palveluun voit tutustua osoitteessa lehtiluukku.fi/lehti/printmedia.

– Painetun lehden tilaajat ovat usein meiltä kysyneet, että mistä he saisivat tietyn artikkelin digiversiona ollessaan esimerkiksi työmatkalla ilman painettua lehteä. Aiemmin meillä ei ole ollut ratkaisua tähän. Uuden palvelumme kautta esimerkiksi vuosittainen talousnumeromme ja laitestiartikkelit kulkevat kätevästi mukana omassa laitteessa, kertoo Print&Media-lehden kustantaja Jarkko Hakola ja jatkaa:

– Digitaalisen lehden voi ostaa joko irtonumerona tai tilata vuoden määräaikaistilauksena. Toki painetussa lehdessä ajoittain esiteltävät erikoispainoefektit jäävät silloin näkemättä. Kätevänä vaihtoehtona tuomme pian niin sanotun premium-yhdistelmätilauksen, johon painetun lehden kestotilauksen lisäksi kuuluu koko Print&Median digitaalinen lehtiarkisto (alkaen vuodesta 2011). Premium-tilaus tulee saataville 23.9. avattaville uusille verkkosivuillemme.

Vanhemmat Print&Media numerot ovat hinnoiteltu palvelussa edullisesti. Hinnat alkavat 3,60 eurosta ylöspäin. Palveluun voit tutustua osoitteessa: www.lehtiluukku.fi/lehti/printmedia.

Share: