Printix tekee messumateriaalista kuluttajatuotteita

28.4.2020 13:04Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Printix on vuosien ajan kerännyt talteen tapahtumiin tuottamansa kangas- ja levypinnat. Nyt niistä on tarkoitus tehdä kuluttajatuotteita. Kuva: Printix.

Koronakriisi seisautti maaliskuun toisella viikolla tapahtuma-alan täysin Suomessakin. Selvitäkseen kassavirran tyrehtymisen aiheuttamasta kriisistä alan yritykset ovat etsineet korvaavaa liiketoimintaa erilaisista palveluista mm. renkaiden vaihdosta, ruokakuljetuksista jne. Helsinkiläinen Printix on päättänyt ryhtyä tekemään kuluttajatuotteita kierrätetystä messu- ja mainosmateriaalista.

Messu- ja tapahtumapintojen valmistamiseen ja asentamiseen erikoistunut Printix Oy on jo useiden vuosien ajan kerännyt talteen tapahtumiin tuottamansa ja asentamansa kangas- ja levypinnat. Käytetyistä kankaista on valmistettu mm. erilaisia giwe away -tuotteita (kangaskasseja, meikkipussukoita, esiliinoja yms.). Levymateriaalista on valmistettu mm. messupöytiä ja -tuoleja sekä erilaisia kuljetus -ja säilytyslaatikoita.

Business Finland on nyt myöntänyt yritykselle 100 000 euron tuen kierrätetystä messu- ja mainosmateriaalista valmistettavan kuluttajatuotesarjan kehittämiseen. Myönnetty rahoitus tullaan käyttämään kuluttajakysynnän selvittämiseen, asiakasymmärryksen syventämiseen, malliston suunnitteluun sekä myynti- ja jakeluverkoston rakentamiseen. Tuotteet on tarkoitus saada nopealla aikataululla myyntiin sekä omaan että mahdollisten yhteistyökumppanien verkkokauppoihin.

Share: