Prem tekee nyt arkkipainotuotteet hiilineutraalisti

4.5.2021 09:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Prem kompensoi hiilijalanjälkensä käyttäen 4H taimitekoa, joka suorittaa puiden istutuksia Suomessa. Kuva: 4H.

Prem (Suomenselän Laminointi Oy) on saanut ClimateCalc-sertifikaatin palveluiden hiilijalanjäljen elinkaariarvioinnissa. Jatkossa asiakas saa painotalosta hiilineutraalisti kaikki arkkipainotuotteiden palvelut, kuten laminoinnit, UV-lakkaukset, folioinnit ja preeglaukset.

Prem kompensoi hiilijalanjälkensä käyttäen 4H taimitekoa. Taimiteossa taimia istutetaan alueille, jotka eivät ole enää aktiivisessa metsä- ja maatalouden tai turvetuotannon piirissä.

– Kompensointimaksulla ostetut taimet istuttaa joukko suomalaisia nuoria, joten saamme samalla kompensoitua hiilijalanjälkemme, mutta myös kasvatettua suomalaisten nuorten työllisyyttä, sanoo Premin toimitusjohtaja Teemu Pärnänen.

Prem on Suomenselän Laminointi Oy:n rekisteröimä toiminimi graafisen teollisuuden palveluille. Suomenselän Laminointi Oy on yli 40 vuotta alalla toiminut yritys.

Prem kertoo tekevänsä painotuotteisiin laminoinnit, UV-lakkaukset, folioinnit ja preeglaukset. Yritys tuottaa erottuvuutta kirjoihin, esitteisiin, pakkauksiin, ulkojulisteisiin, etiketteihin, tarroihin ja muihin arkkipainotuotteisiin. Raaka-aineet ovat ympäristöystävällisiä ja täyttävät REACH – vaatimukset.

Suomenselän Laminointi Oy:n liikevaihto oli 0,9 milj. euroa vuonna 2020 ja henkilökunnan määrä 5.

Share: