Posti niputtaa osoitteettoman suoran

3.12.2014 09:19Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Posti esittelee ensi vuonna uuden tuotteen osoitteettomaan mainontaan. Kotitaloudet saavat maaliskuun 2015 alusta alkaen kahdesti viikossa mainokset ja muut osoitteettomat lähetykset erillisessä kääreellisessä lähetysnipussa.

Tällä hetkellä osoitteettomat lähetykset jaetaan erillisinä osoitteellisen postin joukossa. Uudistuksen myötä mainokset, ilmaisjakelulehti ja muu osoitteeton posti niputetaan koneellisesti paperisen kääreen sisään. Posti aikoo toteuttaa uudentyyppisen jakeluratkaisun maanantaisin ja torstaisin. Toistaiseksi muina päivinä osoitteettomia lähetyksiä jaetaan nykyisen kaltaisesti.

– Suoramainokset jaetaan omassa nipussaan, jolloin paperikääreestä tulee lähettäjille uudenlainen markkinointiväline Suomen mainos- ja mediamarkkinoille. Lähetysnippu on laadukas, kustannustehokas ja kattava markkinointikanava. Vastaanottajille se on lisätietoa mainosten lisäksi, sanoo Postin markkinointipalveluista vastaava johtaja Hanna-Leena Lindblom.

Euroopassa mainospostin niputus on Itellan mukaan jo yleinen ja suosittu jakeluratkaisu, joka on käytössä esimerkiksi Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa ja Ranskassa.

Kuva: Itella.

Share: