Pirkka on vuoden paras oma media

27.11.2018 08:40Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Pirkka palkittiin painetun lehden ja verkkosivuston mediakokonaisuudesta. Kuva: Pirkka.

ProCom-järjestö arvioi K-Ryhmän Pirkan vuoden 2018 parhaaksi omaksi mediaksi. Pirkka osallistui arvioon verkkosivuston ja painetun lehden mediakokonaisuudella.

Tuomariston mukaan Pirkka on ammattimaisuudessaan omaa luokkaansa ja voidaan lukea jo merkittäväksi suomalaiseksi mediaksi. Pirkassa ymmärretään laadukkaan sisällön merkitys organisaatiomedian rakentamisessa, ja yhteiskunnallisiakin aiheita tuodaan esiin kiinnostavasti. Verkkosivusto pirkka.fi on visuaalisesti kaunis ja korkealuokkainen.

Vuoden parantajana Oma Media 2018 -arviossa palkittiin Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varman verkossa ilmestyvä sidosryhmäjulkaisu Varma media. Tuomaristo piti sivustoa laadukkaana, ajankohtaisena ja käytettävyydeltään erinomaisena. Vaikka Varma media on lanseerattu asiakkaille vasta kuluvan vuoden aikana, niin Varman tekemisessä näkyy pitkäjänteisyys ja halu kehittää yhä toimivampaa tapaa sidosryhmien tavoittamiseksi.

Kunnianhimoisin kanavakokonaisuus -palkinto jaettiin Palvelualojen ammattiliitto PAM ry:n verkkosivuston, painetun lehden ja sosiaalisen median konsepteista muodostuneelle mediakokonaisuudelle.

Share: