Papyrus jakelemaan Tomplan kirjekuoria

22.10.2018 09:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Papyrus Finland Oy on aloittanut yhteistyön Ink & Media Solutions IMS Oy:n kanssa Tomplan valmistamien kirjekuorien myymiseksi Suomessa graafiselle teollisuudelle. Tompla on Euroopan suurin kirjekuorivalmistaja.

Tompla on tiedotteen mukaan Euroopan suurin kirjekuorivalmistaja, jolla on edustus useimmissa Euroopan maissa. Sen valmistamaan kuorivalikoimaan kuuluvat niin painamattomat kuin painetutkin kuoret. Papyruksen varastovalikoimasta löytyvät kaikki yleisimmin käytetyt konepostikuoret, tarrakuoret sekä digitaaliseen painamiseen tarkoitetut kuoret – kaikki niin ikkunallisina kuin ikkunattominakin.

Papyrus Finland Oy toimii yksinoikeudella Tompla-kirjekuorien myyjänä ja jakelijana koko graafiselle teollisuudelle Suomessa. Koko varastovalikoimalla on EU Ecolabel -ympäristömerkki.

– Odotamme innolla yhteistyötämme kumppanimme Papyrus Finland Oy:n kanssa, sillä onhan minulla siitä pitkä aikaisempi kokemus ja pelkästään hyvää sanottavaa. Nyt voimme myös tarjota kumppanillemme entistä kilpailukykyisemmät tuotteet ja kattavammat lisäarvopalvelut, kertoo IMS Oy:n pääomistaja Esa Leivo.

IMS on yrittäjävetoinen vuonna 2017 perustettu graafisen alan tukkukauppa. Se edustaa Euroopan suurinta kirjekuorivalmistajaa, Tomplaa Suomessa ja Baltiassa. Ainoana kirjekuoritoimittajana kyseisillä markkinoilla koko varastovalikoima on EU Ecolabel -sertifioitu.

Papyrus Finland edustaa Suomessa Papyrusta, joka on painoteollisuuden papereiden ja tarvikkeiden johtava toimittaja sekä merkittävä toimistopapereiden toimittaja Euroopassa. Lisäksi Papyrus tarjoaa asiakkailleen teknistä asiantuntemusta sekä muita papereihin liittyviä tuotteita ja palveluita. Papyrus on osa eurooppalaista OptiGroup-konsernia.

Share: