Painetut materiaalit uudistavat sisustamista

1.12.2017 11:12Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Sprongin Tropical Leaf -sarjaan kuuluva tapetti, jonka on suunnitellut Franco Moz. Kuva: Sprong.

Suurkuvatekniikalla painetut sisustusmateriaalit antavat entistä enemmän tilaa luovuudella ja uudistavat sisustamisen markkinoita globaalisti. Uusi tekniikka mahdollistaa entistä näyttävämpiä sisustuksia entistä helpommin.

Hyvä esimerkki tekniikan ja markkinoiden kehityksestä on suunnittelija Robin Sprong, joka on kasvattanut liiketoimintansa yhden miehen toimistosta palkintoja saaneeksi suunnitteluyritykseksi. Tämä on tapahtunut investoinneilla HP:n lateksitekniikkaan.

Sprongin yritys tekee design-töitä jotka perustuvat moderniin, innovatiiviseen estetiikkaan. Sprong aloitti uransa valokuvaajana mutta huomasi pian, että sisustamisen markkinoilla on kysyntää painetuille suurikokoisille ja laadukkaille seinäkoristeille.

Aluksi Sprong oli ulkoistanut painamisen, mutta huomasi myöhemmin että on kustannustehokkaampaa investoida HP:n lateksitulostimiin. Sprong käyttää HP:n PVC-vapaata Wall Paper -materiaalia toteuttaakseen korkeatasoisia, ympäristöystävällisiä sisustuksia.

– HP:n Wall Paper vetosi minuun ympäristöystävällisyydellään ja hajuttomuudellaan. Painolaatu on fantastinen ja tuote on niin lujaa, että sitä voidaan käyttää kohteissa joissa on paljon kävijöitä, Sprong sanoo.

Sprong on toteuttanut sisustuksia mm. sellaisissa kohteissa kuin Investec Bank, Ritz Hotel ja Theatre on the Square.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: