Otava hyödyntää digitaalista tarinankerrontaa

24.8.2016 08:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
EdViston uusi editoriohjelmaa tarinankerrontaa varten.
EdViston uusi editoriohjelma tarinankerrontaa varten.

Kustanneosakeyhtiö Otava ja videotarinoiden kautta oppimiseen kannustava EdVisto aloittavat yhteistyön, jonka tarkoituksena on edistää digitaalista oppimista ja uuden opetussuunnitelman mukaista toiminnallisuutta.

EdVisto ja Otava tarjoavat oppimistilanteisiin ratkaisun, joka mahdollistaa teknologian tukemana vuorovaikutuksen, yhteisöllisen tarinankerronnan ja yhdessä oppimisen. EdViston taustalla oleva malli pohjautuu tutkimukselle, jossa on kehitetty opetus- ja oppimismenetelmiä uudelle sukupolvelle.

”Videokerronnan hyödyntäminen opetuksessa ja oppimisessa yhdistää perinteisen tarinankerronnan ja modernin teknologian. Sijoittamalla EdViston kaltaiseen pedagogisesti ainutlaatuiseen sähköiseen palveluun vahvistamme Otavan asemaa digitaalisten sisältöjen opetuskäytön osaajana”, kertoo Otavan kustannusjohtaja Teuvo Sankila tiedotteessa.

”Otavan halu panostaa parempaan oppimiseen ja näkemys videotarinan roolista siinä sopivat yhteen EdViston tavoitteiden kanssa. Otavan vahva suomalainen perinne ja menestys Suomen opetuskentällä on tärkeää kehittäessämme yhdessä oppimista tukevia palveluita”, kertoo EdViston toimitusjohtaja Joni AlWindi.

Share: