Oppi hyvässä paketissa sai tunnustusta

11.4.2016 08:38Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Sanoma-oppi ja ilo-text

Lapsen tietoja ja taitoja monipuolisesti kehittävä Sanoman Oppi&ilo- tuotesarja on suunniteltu niin hyväksi paketiksi, että se on saanut Design from Finland -merkin.

Suomalaisen Työn Liiton merkkitoimikunta on myöntänyt Oppi&ilon Summanmutikka-tuoteperheelle Design from Finland -merkin. Tämä tunnustus myönnetään tuoteryhmälle, tuotteelle tai palvelulle, joka on muotoiltu tai suunniteltu Suomessa ja josta voidaan osoittaa, että muotoiluun on investoitu. Suositun tuoteperheen pedagoginen sisällönsuunnittelu, pakkaussuunnittelu ja visuaalinen design ovat kaikki suomalaisten ammattilaisten käsialaa.

Oppi&ilo on tiedotteen mukaan lapsen tietoja ja taitoja monipuolisesti kehittävä tuotesarja. Tuotesarjan pelit ja puuhatuotteet on suunniteltu innostamaan lasta toiminnallisuuteen, kokeiluun ja oivaltamiseen. Tuotteiden parissa koetulla onnistumisen ilolla on positiivinen vaikutus lasten oppimiseen.

– Suomalainen pedagoginen osaaminen ja muotoiluosaaminen ovat molemmat maailman huippuluokkaa. Olemme ammentaneet näistä vahvuuksista ja luoneet lapsille sekä sisällöllisesti että ulkoasultaan korkealaatuisen tuotesarjan. Oppi&ilon Summanmutikan tuoteperhe on visuaalisesti mielenkiintoinen, värikäs, lämminhenkinen ja kiinnostaa niin poikia kuin tyttöjä, kertoo liiketoimintapäällikkö Petra Talvio.

Sarjan kuvitusmaailman on luonut graafikko Ville Granroth. Tuotteiden kuvituksessa ja suunnittelussa on mukana useampia lahjakkaita graafikoita.

Share: