Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Omnipress perusti verkkolehden tapahtuma-alalle

3.2.2022 08:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Avecmedia.fi on uusi ruuan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten ammattimedia. Kuva: Omnipress.

Mediayhtiö Omnipress on perustanut verkkolehden, joka yhdistää pandemiasta paljon kärsineitä tapahtuma-aloja. Tiedotteen mukaan Avecmedia.fi on uusi ruuan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten yhteinen kohtaamispaikka.

– Uuden laadukkaan ammattimedian voimin haluamme luoda pandemiasta kovia iskuja ottaneille aloille uskoa tulevaisuuteen ja olla positiivisen muutoksen draiverina, kiteyttää Avecia julkaisevan Omnipressin toimitusjohtaja Sari Mikkonen-Mannila.

Avecia julkaisee Omnipress Oy, joka on osa Mediatalo Keskisuomalaista. Avecin juuret ovat pitkällä, sillä Omnipress julkaisee myös 55 vuotta täyttävää Aromi-lehteä ruuan ammattilaisille, Eventoa tapahtuma-alan tekijöille sekä Shakeria anniskelualalle. Avecin päätoimittaja on Outi Tuomivaara, joka toimii myös Aromin, Eventon ja Shakerin päätoimittajana.

– Ammattilehdillämme yhä tärkeä rooli, mutta uusi verkkomedia on se, jonka avulla voimme palvella lukijoita päivittäin ja toimia vuorovaikutuksessa alan tekijöiden kanssa. Juuri nyt se on tärkeintä, Outi Tuomivaara sanoo.

Omnipress on myös tehnyt Aromi-aikakauslehdelle sen 55-vuotisen historian suurimman uudistuksen. Tammikuun lopussa ilmestynyt lehti on uudistunut kannesta kanteen. Tuomivaaran mukaan uudistuneen Aromin tavoitteena on elää alan ammattilaisten mukana, luoda näkymää tulevaan ja tukea ammatillista kehittymistä.

Uudistuksen visuaalisen suunnittelun takana on Doof Creativen culinary art director Titti Uotila sekä AD Heli Kotiranta.

Aromi on ruuan ja juoman ammattilaisten lehti, jolla on ikää jo 55 vuotta. Kuva: Omnipress.
Array
Share: