Neschenin tuotteeet Seri-Decon valikoimaan

9.8.2019 07:24Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Tanskalainen suurkuvatalo XL toteutti UV Dot Print’n’Walk -lattiatarralla lattiasomisteen Tanskan television tyttökuorojen konserttiin. Tyhjät alueet valkoisessa kuvaavat ilmaston lämpenemisen vaikutusta. Kuva: Neschen.

Seri-Deco on solminut jälleenmyyntisopimuksen saksalaisen Neschenin kanssa ja alkaa myydä Easy Dot -pisteliimatarraa sekä muitakin Neschenin tuotteita Suomessa ja Eestissä. Neschen on tunnettu suurkuvatulostuksen materiaalien toimittaja. Yrityksen tuotteilla voidaan esimerkiksi rakentaa näyttäviä lattiasomistuksia tilaisuuksiin.

Neshenin tuotteisiin kuuluu mm. UV Dot Print’n’Walk -lattiatarra, jolla voidaan valjastaa lattiapinnat lyhytaikaiseen mainoskäyttöön tai toteuttaa huomiota herättävät lattiaopasteet sisätiloihin. Leveydeltään 160 sentin tarraa voi tulostaa lateksi- ja UV-väreillä. Asennus ja poisto ovat helppoja Easy Dot -pisteliiman ansiosta.

Tanskalainen suurkuvatalo XL toteutti tällä materiaalilla lattiasomisteen Tanskan television tyttökuorojen konserttiin. Tyhjät alueet valkoisessa kuvaavat ilmaston lämpenemisen vaikutusta.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: