Muotilehti Vogue Scandinavialle ekopakkausratkaisu

20.5.2021 18:16Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Vogue Scandinavia lanseeraa elokuussa uuden aikakauslehden ekopakkauksessa. Kuva: Stora Enso.

Stora Enso ja Vogue Scandinavia ovat solmineet strategisen yhteistyösopimuksen muovin korvaamiseksi aikakauslehtien pakkauksissa. Osana sopimusta Stora Enso tarjoaa Vogue Scandinavialle vastuullisuus- ja pakkaussuunnitteluosaamisensa. Stora Enso ja Vogue Scandinavia ovat luoneet uusiutuvan, hiilineutraalin ekopakkausratkaisun lehden ensimmäiseen numeroon, joka julkaistaan elokuussa.

Yhteistyösopimuksen myötä Stora Enso toimittaa Vogue Scandinavialle uusiutuvia aikakauslehtien pakkauksia, pakkaussuunnittelupalveluita sekä automaatiopalveluita. Lehti pyrkii aikakauslehtipakkauksissaan täydelliseen hiilineutraaliuteen uusiutuvan, vähähiilisen materiaalin sekä energiatehokkaan tuotannon avulla. Jäljelle jäävät päästöt kompensoidaan Stora Enson CarbonZero-palvelun avulla yhteistyössä päästöjen kompensointiin erikoistuneen South Polen kanssa.

Stora Enso tarjoaa Vogue Scandinavialle asiantuntijapalveluitaan vastuullisissa materiaaleissa ja ”kehdosta hautaan” -elinkaariarvioinneissa. Yritys tukee Vogue Scandinaviaa myös avoimessa vastuullisuusraportoinnissa.

– Vogue Scandinavia on kasvuyritys, ja tavoitteemme on murtaa perinteistä mediaympäristöä. Sen toteuttaminen maailman vanhimpiin kuuluvan yrityksen kanssa tekee tästä yhden urani mielenkiintoisimmista kumppanuuksista, sanoo Vogue Scandinavian päätoimittaja Martina Bonnier.

Share: