Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

MM-kisojen kartonkikupit helpottavat kierrätystä

13.5.2022 08:36Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Jääkiekon MM-kisoissa käytettävät kartonkikupit on valmistettu kierrätettävästä Isla barrier-kartongista. Kuva: MM Kotkamills.

Vuoden 2022 Jääkiekon MM-kisoissa käytettävät kartonkikupit on valmistettu MM Group -konsernin Kotkassa sijaitsevan tytäryhtiön MM Kotkamillsin helposti kierrätettävästä Isla-kartongista. Kartonkikuppeja ja niiden kierrätyspisteitä löytyy kisojen aikana niin areenoilta kuin fanialueiltakin.

Tarkoitus on tehdä kierrättämisestä mahdollisimman helppoa.

– Helposti kierrätettävästä Isla -kartongistamme valmistetut tyylikkäät 2022 Jääkiekon MM-kisoissa käytettävät kartonkikupit lisäävät tapahtuman ympäristöystävällisyyttä ja vastuullisuutta. Vastuullisuus tulee näkyväksi myös kisavieraille samalla vähentäen merkittävästi muoviroskan määrää, sanoo Päivi Suutari, MM Kotkamillsin toimitusjohtaja.

Isla barrier-kartonki on helposti kierrätettävä ja pulpperoitava eli sellaisenaan uudelleen massaksi jauhettava. Kuppien puukuidut on helppo käyttää uudelleen jopa 25 kertaa, kun kierrätys hoidetaan asianmukaisesti. Kartonki on saatavana PEFC tai FSC -sertifioituna. Lisäksi kartonki täyttää pohjoismaisen Joutsenmerkin vaatimukset, joka antaa näiden materiaalien käyttäjälle mahdollisuuden hakea kupeille Joutsenmerkkiä.

MM Group toimii Suomessa MM-kisojen virallisena sponsorina. Konsernin henkilöstöstä koottu vastuullisuustiimi työskentelee kisa-areenoilla ja fanialueilla. Tavoitteena on kertoa katsojille kierrätyksen tärkeydestä.

Grano vastaa ilmeen jalkauttamisesta

Myös Grano on mukana MM-kisoissa virallisena yhteistyökumppanina. Grano on lisäksi vastannut kisojen ilmeen jalkauttamisesta Making Miracles -teeman huomioiden. Teeman avulla tuodaan esille erilaisia ihmeitä, jotka liittyvät jääkiekkoon ja sen yhteisöihin.

Vuoden 2022 Jääkiekon MM-kisat pelataan Tampereella ja Helsingissä 13. – 29.5.2022.

Array
Share: