Mimaki panostaa design-tekstiiliin messuilla

9.1.2019 18:55Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Digitaalisesti tulostettuja sisustuskankaita. Kuva: Mimaki.

Mimaki on näyttävästi mukana Heimtextil-messuilla yhteistyössä kymmenen tekstiilisuunnittelijan kanssa. He ovat muodin, sisustussuunnittelun sekä taiteen kärkinimiä ja esittelevät messuilla digitaalisen tekstiilipainamisen luovia mahdollisuuksia.

Mimaki toimii messuilla teemalla ‘The Fusion of Innovation and Design’, ja on tilannut töitä suunnittelijoilta. Naisten muodin suunnittelija Tessa Koops on luonut messuille Mimaki by Koops -vaatemalliston. Koops on erikoistunut naisten vaatteisiin, joissa on mm. kukkakuvioita. Hänen vaatteitaan myydään yli 50 myymälässä Hollannissa.

– Olen hyvin vaikuttunut ja innostunut Mimakin tulostimien muotialalla tarjoamista mahdollisuuksista. Suunnittelija ei usein pääse kokeilemaan tällaista uusinta tekniikkaa, ja sen ollut hyvin valaisevaa. Digitaalisten tekstiilitulostamisen potentiaali on saanut minut miettimään muutakin kuin muodin suunnittelemista, Koops sanoo.

Mimakin ostastolla on esillä laaja valikoima malleja digitaalisesti tuotetuista tekstiileistä, kankaista ja sisustusmateriaaleista. Osastolla on nähtävillä tulostin lähes kaikille eri tekstiilien tyypeille. Heimtextil 2019 -messut järjestetään Frankfurtissa 9.-11.1.

Share: