Metsä Board uudistaa taivekartonkivalikoimaansa

29.4.2019 08:17Uutiset » Tuotteet ja palvelut
MetsäBoard Classic FBB kartonki soveltuu pakkauksiin ja graafiseen viestintään. Kuva: Metsä Board.

Metsä Board tuo markkinoille uudistetun ja parannetun taivekartonkivalikoiman. Uudistetulla tuotevalikoimalla Metsä Board auttaa merkkituotevalmistajia ja pakkausjalostajia vastaamaan tulevaisuuden pakkausten vaatimuksiin. Valikoima koostuu viidestä eri lajista.

Uudistettu taivekartonkivalikoima tarjoaa tiedotteen mukaan tuotteesta riippuen lisämahdollisuuksia pakkausten keventämiseen ja auttaa siten pienentämään hiilijalanjälkeä. Valikoima myös lisää pakkausten houkuttelevuutta parannetuilla visuaalisilla ominaisuuksilla. Tuotevalikoiman yksinkertaistamisen kautta Metsä Boardin tuotteiden tasalaatuisuus ja toimitusvarmuus paranevat entisestään.

– Tulevaisuuden pakkaamisen avaintavoitteena on luoda parempia brändikokemuksia pienemmillä ympäristövaikutuksilla. On tärkeää kehittää uusia ja parempia ratkaisuja, jotka tekevät pakkauksista entistäkin ympäristöystävällisempiä ja kestävämpiä. Olemme jatkokehittäneet kartongeissamme käytettävää kemihierrettä, minkä ansiosta olemme voineet parantaa kartonkiemme suorituskykyä edelleen ja antaa merkkituotevalmistajille lisämahdollisuuksia keventää pakkauksiaan, kertoo Metsä Boardin kehitysjohtaja Ari Kiviranta.

Uudistettu taivekartonkivalikoima tarjoaa suorituskykyä vaativissa loppukäytöissä, kuten ruoka-, kosmetiikka-, terveydenhoito- ja luksuspakkauksissa sekä graafisissa sovelluksissa. Uudistetuista lajeista on saatavilla näytteitä ja koeajoja toukokuusta alkaen.

Share: