Marvacon prepress-verkosto laajenee maailmalla

21.1.2020 08:59Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Marvacon Kai Lankinen ja CSW:n Laura Wright laajentavat GPN-prepress-palveluverkostoa maailmalla. Kuva: Marvaco.

Marvaco laajentaa amerikkalaisen kumppaninsa CSW:n kanssa prepress-palveluverkostoaan uusille mantereille. Global Premedia Network (GPN)on Marvacon ja CSW Graphicsin syksyllä 2019 perustama prepress-palveluverkosto, joka tulee kattamaan avaintoimittajat eri mantereilta.

Verkostoon liittyvät nyt Etelä-Afrikan Polyflex (Pty) Ltd ja Brasilian Clicheria Blumenau Ltd. Verkoston tavoitteena on tehdä yhteistyötä erinomaisten prepress-palveluiden tarjoamiseksi asiakkaille maailmanlaajuisesti. Palveluita tarjotaan erityisesti päivittäistavarakaupan brändeille.

– On todella miellyttävää kertoa, että nämä teknisesti edistyneet ja kokeneet kumppanit liittyvät allianssiimme. Yhteiset kokemuksemme ja resurssimme mahdollistavat sen, että GPN pystyy tarjoamaan erinomaista palvelua asiakkaille, sanoo CSW:n toimitusjohtaja Laura Wright.

Marvacon hallituksen puheenjohtaja Kai Lankisen mukaan verkostoon valitaan kumppaneita, jotka eivät ole vain alueensa johtavia yrityksiä. Yritysten on myös pystyttävä tarjoamaan yhteisille asiakkaille erittäin tehokkaita, kilpailukykyisiä ja laajoja ratkaisuja.

Marvaco ja CSW sopivat strategisen yhteistyön aloittamisesta vuonna 2019. Syksyllä 2019 yhteistyötä laajennettiin perustamalla GPN-verkosto.

Share: