Magneettista suurkuvaa Antalikselta

22.5.2017 08:54Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Antalis lanseerasi Fespa-messuilla ainutlaatuisen suurkuvatuotantoon soveltuvan magneettisen Coala Magnetics -materiaalivalikoiman. Tämä tulostettava, nopeasti asennettava ja helposti siirreltävä tuote sopii tiedotteen mukaan kausiluontoiseen ja huomiota herättävään viestintään julkisissa tiloissa.

Tuote yhdistää taustalle tulevan magneettisen tarrakalvon ja päälle asennettavan rautapitoisen pintakalvon. Käyttäjän on vain valittava pinta (seinä/sermi/ovi/lieriömäinen pinta/ajoneuvo) ja asennettava Coala Magnetic Base -kalvo valitulle pinnalle. Sen päälle asennetaan tulostettu Coala Ferro -kalvo. Ohut ja helposti asennettava Coala Ferro -kalvo soveltuu eco-solvent- ja solvent-musteille sekä UV/latex inkjet -tulostukseen.

– Coala Magnetics on erittäin monipuolinen valikoima, joka antaa käyttäjän luoda houkuttelevia pintoja nopeasti ja tehokkaasti. Tämä on tärkeä lisäarvo asiakkaillemme, kun työskennellään erittäin kilpailulla markkinalla esim. kaupan alalla tai hotelleissa ja ravintoloissa. Coala-brändin tavoitteena on yhdistää laatu, innovaatio ja käytettävyys, sanoo Antaliksen Visual Com -liiketoiminnan päällikkö Mika Pöllänen.

Coala Magnetics -valikoima kattaa pohjakalvot, rautapitoiset Ferro-kalvot sekä perinteisemmät painettavat magneettiset kalvot. Valikoima voidaan nähdä Coala Wall Design -tapettivalikoiman jatkumona, sillä myös tätä materiaalia voidaan käyttää seinäpintoina.

Share: