Maaseudun Tulevaisuus tekee jättilehden

29.10.2020 11:07Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Maaseudun Tulevaisuus on kooltaan harvinainen, broadsheet-lehti. Kuva: Maaseudun Tulevaisuus.

Maaseudun Tulevaisuus julkaisee Suomen suurimman sanomalehden jo kolmannen kerran. MT:n Jättinumero ilmestyy perjantaina 30. lokakuuta. Puolen miljoonan kappaleen suurpainos tavoittaa yli miljoona lukijaa kaikkialla Suomessa. Lehti on kooltaankin harvinaisen iso, broadsheet.

Jättinumero tekee kunniaa suomalaisten yritysten menestystarinoille. Päätoimittaja Jouni Kemppaisen mukaan lehden näkökulma on vahvasti valtakunnallinen.

– Siinä tuodaan esiin erityisesti maakuntien talousmahtia ja hyvää elämää koko Suomessa. Pääministeri Sanna Marin kertoo erikoishaastattelussa näkemyksensä koko Suomen kehittämisestä.

Jättinumero alleviivaa tiedotteen mukaan perinteisen sanomalehden merkitystä lukijalle ja arvoa ilmoittajalle suuressa sivukoossa. Lehti luetaan tutkitusti tarkkaan ja se säilytetään pitkään.

Myyntijohtaja Robert Kullströmin mukaan erikoisnumeron myyntitavoitteet ovat korkealla.

– Ensimmäisenä vuotena mediatila myytiin loppuun. Broadsheet-mallinen Jättinumero painetaan painokoneen maksimiin, 60 sivuisena, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Ilmoittajat ovat jo oppineet varaamaan mediatilansa hyvissä ajoin suositusta numerosta. Lehti tavoittaa MT:n vakiolukijoiden lisäksi maakuntien muutakin ostopotentiaalia.

Lehden painosmäärä on 500 000 kappaletta ja se jaetaan lehden tilaajille ja postin jakeluna maakuntiin. Lehti näkyy myös verkossa. MT.FI:n koko verkkosivusto pidetään avoimena kaikille ilman rajoituksia, ja myös MT:n digiversio on kaikkien luettavissa koko Jättinumeron viikonloppuajan.

Share: