Livonia Print integroi tuotannon ja viimeistelyn

28.2.2017 10:39Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Müller Martini esitteli Hunkeler Innovationdays -tapahtumassa demojen avulla Connex-ratkaisuja.

Latvialainen Livonia Print aikoo yhdistää kirjojen painamisen ja viimeistelyn yhdeksi tuotantoprosessiksi Müller Martinin toimittaman Connex-järjestelmän avulla.

Livonia Print keskittyy kirjojen painamiseen. Yritys yhdistää ensimmäisenä maailmassa Hunkelerin ja Müller Martinin viimeistelyjärjestelmät Connexin avulla.

– Tämä on tärkeä askel kohti tavoitteenamme olevaa täyttä integraatiota, sanoo Livonia Printin perustaja ja omistaja Trond Erik Isaksen.

– Esteiden poistaminen perinteisen ja digitaalisen tuotannon välistä on päätavoite. Yksittäisten koneiden käyttäminen tuotantoon erillisinä on aikansa elänyttä. Alamme tulevaisuus on integraatiossa.

Livonia Print yhdistää uuden Hunkelerin kirjalinjan sekä Océn digitaalisen painokoneen Connexin avulla. Lisäksi ohjausjärjestelmään yhdistetään Müller Martinin neulontakone Ventura Digital sekä uusi digitaalinen kirjalinja Diamant MC .

– Aiomme myöhemmin yhdistää Connexiin kaikki Heidelbergin painokoneet ja viimeistelyjärjestelmät. Uskomme laitteiden täydellisen läpinäkyvyyden johtava suurempaan käyttöaikaan ja tuottavuuteen sekä jätteen vähenemiseen, Isaksen sanoo.

Müller Martinin esitteli Hunkeler Innovationdays -tapahtumassa live-demojen avulla Connex-ratkaisuja ja liittymiä muihin järjestelmiin kuten Heidelbergin Prinectiin, HP:n SmartStreamiin ja Enfocus Switchiin.

Share: