Lidl lopettaa painetun asiakaslehtensä

22.4.2021 19:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Uusi Liedellä-verkkomedia lanseerataan joulukuussa 2021. Kaikki aiemmin ilmestyneet Liedellä-lehdet ovat nähtävissä näköislehtinä Lidlin verkkosivulla. Kuva: Lidl.

Lidl lopettaa Liedellä-asiakaslehtensä painamisen ja siirtää sen verkkoon. Seuraavat kesän ja syksyn lehdet ovat luettavissa näköisversiona Lidlin verkkosivuilla ja Lidl Plus -etusovelluksessa.

Uusi interaktiivinen verkkomedia lanseerataan joulukuussa 2021.

Ensimmäisen kerran vuonna 2015 ilmestynyt Liedellä-lehti on Lidlin mukaan ollut todella suosittu media. Asiakaslehteä on painettu satoja tuhansia kappaleita neljä kertaa vuodessa. Lehden on voinut poimia itselleen ilmaiseksi Lidlin myymälästä.

Lidl perustelee painetun lehden lopettamista sillä, että Lidl pyrkii hiilineutraaliuteen omassa toiminnassaan, joten myös painetun lehden on aika siirtyä digitaaliseen verkkoversioon.

– Tavoitteemme on olla hiilineutraali omassa toiminnassamme vuoden 2025 loppuun mennessä. Myös suoramainoslehtemme koko muuttui pienemmäksi syksyllä 2020, jolloin paperia säästyy peräti 1 300 tonnia vuodessa. Kun siirrämme Liedellä-lehden kokonaan verkkoon, teemme myös tässä ympäristölle hyvän teon, kertoo Lidlin markkinointipäällikkö Ossi Liljeström.

Uusi Liedellä-verkkomedia lanseerataan joulukuussa 2021.

 

Share: