Lehdestä verkkojulkaisu uusilla työkaluilla

18.11.2015 08:18Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Suomen Lehdistön verkkojulkaisu tuotetaan eDockerin ohjelmistolla.
Suomen Lehdistön verkkojulkaisu tuotetaan eDockerin ohjelmistolla.

Verkkojulkaisun tekeminen lehtitaitosta helpottuu edelleen uusilla suomalaisilla ohjelmistotyökaluilla. Communication Pron, eDockerin ja Anygraafin ohjelmistoilla pystyy automatisoimaan verkkojulkaisun tekoa ja rakentamaan entistä luettavampia julkaisuja.

Communication Pro Oy on uudistanut MagNet Express-palvelua. Yhtiön mukaan se on helpoin tapa julkaista printit ja pdf-julkaisut laadukkaasti verkossa sekä mobiililaitteille. Verkossa toimivan palvelun avulla tuotetaan laiteriippumaton, puhtaasti HTML5 formaattinen ePaper-julkaisu, joka on hakukoneoptimoitu. Julkaisun tuottaminen voidaan myös automatisoida.

eDocker Digital Publishing Oy on parin vuoden ajan tarjonnut työkaluja digitaaliseen julkaisemiseen. Yrityksen asiakkaina on useita paikallislehtiä, kuten neljää paikallislehteä kustantava Pirkanmaan Lehtitalo. eDocker rakentaa Pirkanmaan Lehtitalon kanssa uudenlaista konseptia, jossa yhdistetään sisällöllisesti ja vuorovaikutteisin toiminnoin rikastettu näköislehti, sosiaalisesta mediasta automaattisesti kuratoitua sisältöä, ilmoittaja-asiakkaille tuotettuja rikastettuja liitelehtiä ja ilmoittaja-asiakkaiden itse tekemiä mainoksia.

eDocker Create -ohjelmistoa on nyt uudistettu lehtien tuotannon automaation kasvattamiseksi, jakelun nopeuttamiseksi ja lukukokemuksen parantamiseksi.

Anygraaf Oy on tunnettu lehtitalojen toimitus- ja ilmoitusjärjestelmien toimittaja. NeoDirect on yhtiön uusi ratkaisu välivaiheettomaan verkkojulkaisemiseen suoraan toimitusjärjestelmästä. NeoDirect poistaa Anygraafin mukaan työnkulusta turhat viiveet sekä tarpeen synkronoida ja konvertoida aineistoa eri järjestelmien välillä.

Share: