Lattiatarroja myös kuivatoonerikoneilla

16.9.2020 09:07Uutiset » Tuotteet ja palvelut
FloorSharK Dry Toner soveltuu mm. turvaväleistä muistuttamiseen. Kuva: Antalis.

Antalis Oy on saanut edustukseensa tiedotteen mukaan maailman ensimmäisen kuivatoonerilla tulostettavan ja sisätiloihin soveltuvan anti-slip-luokitellun lattiatarran. FloorSharK Dry Toner on helppo asentaa ja poistaa jälkiä jättämättä, eikä se kutistu. Tuotteelle on myönnetty R10-sertifikaatti.

Tuotteen pinta on ainutlaatuinen, sillä se muistuttaa hain ihoa. Se on valmistettu erityisen kestävästä PVC-vapaasta polyesteristä, jota ei tarvitse laminoida.

Uutta materiaalia voi käyttää sileillä ja kovilla lattioilla lyhytaikaisesti. Tuotteelle hyviä käyttökohteita ovat esim. lattiaopasteet tai mainokset myymälöissä, lentokentillä, messuilla, kokoustiloissa, kouluissa ja muissa julkisissa tiloissa. Materiaalin tulostusjälki on erinomainen ja se kuivuu nopeasti, joten lopputuotteen saa käyttöön nopeasti.

– On hienoa saada uusi ja erittäin mielenkiintoinen digituote valikoimaamme. Kysyntää on selvästi ollut lattiatarramateriaalille, jota voidaan tulostaa pieninäkin erinä. FloorSharK Dry Toner on vastaus siihen tarpeeseen. Näin korona-aikana FloorSharKilla on erittäin kätevää mm. muistuttaa turvaväleistä. Hienoa on luonnollisesti myös se, että vastaavaa tuotetta saamme suurkuvatarpeisiinkin rullina, iloitsee Antaliksen myynti- ja markkinointijohtaja Esa Silvennoinen.

FloorSharK Dry Toner on saatavana SRA3-koossa 50 arkin pakkauksissa soveltuen seuraaviin Dry Toner -tulostimiin: Xerox, Konica Minolta, OKI, Ricoh, Canon ja HP. KernowJet FloorSharK on vastaava tuote suurkuvatulostukseen. Sitä on saatavana 25 metrin rullissa ja sillä on R10-sertifioinnin lisäksi BFLs1-paloluokitus.

Share: