Kustomoiduilla joulukalentereilla on kysyntää

20.12.2019 10:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Verkon kautta tilatuilla kustomoiduilla joulukalentereilla on kysyntää. Kuva: Heidelberg.

Saksalainen painotalo colordruck Baiersbronn on kaksinkertaistanut räätälöityjen, digipainokoneella tehtyjen kalenterien tuotannon tänä vuonna. Yritykset ja yhteisöt tilaavat niitä web-to-pack -kauppapaikan kautta. Painotalo huolehtii myös niiden täyttämisestä makeisilla sekä postittamisesta. Kalentereista on tullut suosittu lahja.

colordruck Baiersbronn on tehnyt joulukalentereita vuodesta 2005 Heidelbergin Speedmaster-offsetpainokoneilla. Vuodesta 2009 lähtien niitä on myös täytetty makeisilla ja postitettu asiakkaille. Kolme vuotta sitten mukaan tulivat verkkokauppa ja asiakkaiden omat design-kalenterit.

– Asiakkaat ovat voineet tilata kustomoituja joulukalentereita verkosta vuodesta 2018 lähtien. Meitä innostaa asiakkaiden luovuus ja positiivinen palaute, sanoo yrityksen toimitusjohtaja Thomas Pfefferle.

Kalenterit painetaan Heidelbergin Primefire 106 -digipainokoneella 350 gramman kartongille. Koneen B1-koko mahdollistaa jälkikäsittelyssä samojen stanssilaitteiden käytön, joita käytetään offsettuotannossa.

– Pidämme isosta B1-koosta, värien korkeasta konsistenssista, toistettavuudesta ja kirkkaudesta. Käytettävissä oleva materiaalivalikoima on myös laaja, sanoo Tom Streefkerk, Head of Packaging Digital.

Share: