Kustantajille yhteinen kirjasivusto

18.9.2014 08:18Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Kustantajat ovat avanneet uuden #kirja-sivuston. Mukana yhteistyössä ovat WSOY, Tammi, Johnny Kniga, Gummerus, Siltala, Teos, CrimeTime ja Paasilinna. Lisää kustantajia liittyy tiedotteen mukaan palveluun syksyn aikana.

Palvelu kokoaa yhteen kirjoihin liittyvää verkkosisältöä sekä reaaliaikaista sosiaalisen median keskustelua. Hashtag-tunnisteita käyttämällä jokainen voi vaikuttaa ja osallistua palvelun sisältöön missä vain.

Uusi palvelu yhdistää kirjat ja ihmiset. Tavoitteena on, että kirjat saavat palvelun avulla uusia lukijoita. Palvelusta löytyy lukuvinkkejä, käyttäjien arvioita, ajankohtaisia aiheita ja artikkeleja, tietoa kirjailijoista ja heidän teoksistaan. Palvelu kutsuu käyttäjiä tapahtumiin ja tarjoaa kirjaetuja.

– Kirjanystävät pääsevät palvelussa osaksi kirjailijoiden ja muiden lukijoiden muodostamaa yhteisöä, kun taas satunnaiset kirjanostajat löytävät sieltä helposti esimerkiksi seuraavan isänpäivä- tai joululahjavinkin, sanoo #kirja-projektin vetäjä, kehityspäällikkö Johanna Snell.

Palvelu on osoitteessa www.kirja.fi.

Share: