Kummituspakkaus sisältää design-makeisia

21.4.2016 14:27Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Starcke-kummituslakritsi-text

Kummituksen muotoista makeispakkausta oli teknisesti vaikea toteuttaa, mutta se tulee varmasti herättämään huomiota kaupan hyllyssä. Pakkaus sisältää tunnetun muotoilijan Eero Aarnion suunnittelemia makeisia.

Makeiset ja pakkaukset ovat kehittäneet tunnettu muotoilija Eero Aarnio, Kouvolan Lakritsi ja Starcke Oy. Innostavan yhteistyön tuloksena saatiin aikaan design-makeinen, joka muotonsa ansiosta kantaa nimeä Kummitus.

– Design-makeisilla tullaan tähyämään kotimaan lisäksi myös kansainvälisille markkinoille, toteaa lakutehtailija Timo Nisula Kouvolan Lakritsista.

Muotoilija Aarnio halusi viedä ainutlaatuisen makeisen muodon aina pakkaukseen asti. Haastavan ja ainutlaatuisen pakkauksen toteutuksesta vastasi alusta lähtien innovatiivisiin pakkausratkaisuihin erikoistunut Starcke Oy.

– Tässä on yksi hieno ja ainutlaatuinen esimerkki siitä, mihin kaikkeen biopohjainen pakkausmateriaali taipuu. Tämä on myös malliesimerkki siitä, kuinka pakkaus todella on osa tuotetta, sanoo Starcke Oy:n designjohtaja Ilkka Harju.

Myyntipaikoiksi design-makeiselle on suunniteltu sisustusalan ja exlusive- tuotteita myyviä liikkeitä. Kummitus-lakumakeinen tuodaan markkinoille toukokuun 2016 loppupuolella.

Share: