Kotkamills lanseeraa uuden muovittoman kartongin

29.5.2018 07:28Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Uusi AEGLE Barrier Plus sopii mm. pakasteisiin ja tarjoilupakkauksiin. Kuva: Kotkamills.

Kotkamillsin AEGLE-pakkauskartonkiperhe täydentyy uudella tuotteella. AEGLE Barrier Plus edistää muovittomien pakkausratkaisujen laajempaa käyttöä.

Helposti kierrätettävä AEGLE Barrier Plus pakkauskartonki soveltuu erityisesti rasvaisten ruokien, kolmioleipien, leipomotuotteiden ja pakasteiden pakkausmateriaaliksi.

Kotkamillsin AEGLE-tuotteet eivät tiedotteen mukaan sisällä muovia tai terveydelle haitallisia fluorokemikaaleja tai vahoja. Niiden suojakerros perustuu vesipohjaiseen polymeeridispersioon, jonka ansiosta tuotteen kierrättäminen on helppoa, kun muovia ei tarvitse erotella puukuiduista. AEGLE -tuotteet voidaan kierrättää tavallisen paperi- ja kartonkikierrätysjätteen seassa.

– AEGLE -pakkauskartonkien perhe sai ensimmäisen perheenjäsenensä, kun AEGLE Barrier Light lanseerattiin helmi-maaliskuun vaihteessa tänä vuonna. Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että tuoteperhe on nyt AEGLE Barrier Plus -kartongin myötä yhtä jäsentä rikkaampi. Muovittomat pakkauskartonkimme vastaavat moneen yhteiskunnalliseen haasteeseen, kuten arvokkaiden materiaalien pysymiseen kiertotaloudessa ja luonnon roskaantumisen estämiseen, Kotkamillsin toimitusjohtaja Markku Hämäläinen sanoo.

 

Share: