Kotitalo ja Me postilaiset vuoden parhaat yhteisölehdet

30.11.2015 08:57Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Procom-lehtikilpailu 2015

Viestinnän ammattilaiset ovat valinneet vuoden parhaat yhteisölehdet. ProComin Lehtikatsauksen Henkilöstölehdet-kategoriassa ykkössijan vei Postin Me postilaiset. Asiakas- ja sidosryhmälehdet -kategoriassa vuoden parhaaksi valittiin Isännöintiliiton julkaisema Kotitalo.

Vuoden paras henkilöstölehti Me postilaiset on laadukas, nykyaikainen ja ammattimaisesti toimitettu selkeä kokonaisuus. Posti Groupin lehdentekijät ovat ymmärtäneet, että henkilöstölehden tärkeä tehtävä on me-hengen luominen. Tuomariston mukaan työntekijät näkyvät lehdessä kiinnostavina persoonina. Palkinto tulee Postille haastavaan aikaan.

Asiakas- ja sidosryhmälehtien parhaana viestinnän ammattilaiset palkitsivat Isännöintiliiton julkaiseman Kotitalo-lehden. Tuomariston mukaan lehti on huolellisesti toteutettu, runsas ja visuaalisesti vaikuttava kokonaisuus. Lehden fyysinen tuntu ja muoto ovat miellyttäviä ja viestivät, että lehti on tarkoitettu säilytettäväksi. Lehti on yksityiskohtia myöten huolellisesti toteutettu kokonaisuus. Voimakas typografia tuo lehdelle tunnistettavuutta.

Kakkossijan asiakas-, sidosryhmä- ja järjestölehtien kategoriassa vei VVO-yhtymän Kodikas. Kolmanneksi sijoittui Nordea Pankin PB Magazine.

Share: