Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Konica Minolta myymään Agfan tulostimia Skandinaviassa

29.11.2022 14:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Agfan Anapurna H3200i LED -tulostin. Kuva: Agfa.

Konica Minolta ja Agfa ovet tehneet sopimuksen Agfan Anapurna-tulostimien edustamisesta. Konica Minolta alkaa myydä näitä suurkuvatulostimia Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Sopimus ei ole tiedotteen mukaan yksinoikeussopimus. Konica Minolta Cluster North tulee edustamaan Anapurna-tuoteperhettä, johon kuuluu rullatulostimia, tasotulostimia ja hybriditulostimia. Niiden tulostusleveys vaihtelee 1,65 aina 3,2 metriin. Tulostimet ovat LED-tekniikalla varustettuja mustesuihkutulostimia. Konica Minolta myy myös näiden tulostimien Agfan värejä sekä Asanti- työnkulkuohjelmistoa.

– Olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä Konica Minoltan kanssa laajentaaksemme osuuttamme suurkuvan markkinoista Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, sanoo Nils-Arne Sletten, Nordic Sales Manager Inkjet, Agfa.

Agfan sign & display -tuotteiden Euroopan myyntijohtaja Koone Steert sanoo Agfan ja Konica Minolta tehneet pitkään yhteistyötä, joka on hyödyttänyt molempia osapuolia. Uusi sopimus laajentaa tätä yhteistyötä.

– Tunnemme Agfan johtavana inkjet-painamisen ratkaisujen toimittajana sign & display -alan yrityksille. Anapurna-tuoteperheessä yhdistyvät laaja materiaalivalikoima mahdollisimman alhaiseen värin kulutukseen. Tähän liittyvät automaation mahdollistava Asanti-ohjelmisto ja ajan tasalla olevat värit, sanoo Mikael Wennerberg, Product Manager and Sales Specialist, Industrial Printing Konica Minolta.

Suomessa Agfan UV-tulostimia on myynyt Lexplast syksystä 2021 lähtien. Valikoimaan kuuluvat myös muut kuin Anapurna-tulostimet. Yritys on myynyt Agfan tulostimia Viroon, mutta Suomessa kauppoja ei ole vielä syntynyt, kertoo toimitusjohtaja Ailar Arna Print&Medialle.

– Monia neuvotteluja on käynnissä ja uskon että ensi vuosi tulee olemaan meille hyvä vuosi, Arna sanoo.

Array
Share: